Kaverit

HILARIUS HIIRI

Moi kaikki! Arvatkaas, olen löytänyt hiiripostilaatikostani jotakin todella jännittävää. Mitäköhän se voisi olla? En malta odottaa että saan sinut pian vieraakseni, nähtävää ja koettavaa on meillä varmasti paljon yhdessä. Musisoidaan vaikka festarilavallani ja käydään tekemässä ne parhaat hiirihypyt pomppulinnassani. Hihihih! Toivottavasti me nähdään pian! Moi mooooiiii! Moi mooooiiii!

HIPPU HIIRI

Hei vaan! Minä olen Hippu ja myöskin hiiri, niin kuin ystäväni Hilariuskin.  Minusta on kiva touhuilla kaikkea kivaa ja syödä hiiren masu täyteen juustoa ja jäätelöä, ne ovat muuten minun suosikkiruokiakin! Ai niin, minulla on muuten Hilariukselle maailman tärkeintä hiiriasiaa, toivottavasti Hilarius saa ajoissa viestini! Tosi tosi ihanaa tavata uusia ystäviä ja puuhata yhdessä kaikenlaista mukavaa. No mutta nyt minun täytyykin jo lähteä nakertamaan lisää juustoa, nähdään!

LAURI

No morjens! Minä olen Lauri! Odotan sinua kovasti vieraaksi kylään, jossa odottaa kerrassaan paljon leikittävää, katsottavaa ja laulettavaa! Aina kun muilta puuhiltani ehdin, esiinnyn Hilarius Hiiren jännittävässä ja hauskassa musikaalissa, Hilarius Hiiri ja festariseikkailu. Minusta esiintyminen on mukavaa ja pidän mielelläni kaikille halukkaille kuulijoille vaikkapa oman satuhetken tai… idea! Vaikkapa hiiridiscon! Miltäs kuulostaa? Tervetuloa mukaan!

VAHVA-VIIVI

Moi vaan frendit! Mä oon Vahva-Viivi ja tykkään tehdä paljon omaa musiikkia, hiphopata, räpätä ja däpätä! Mä olen kuullut, että Hilarius Hiirelle tarttisi tehdä uutta musaa ja löytää ne parhaat muuvssit, katottaisko yhdessä kerrassaan huiput tanssiliikkeet Hilariukselle kuntoon?! Mä esiinnyn myöskin Hilariuksen musikaalissa ja päivän mittaan mut saattaa löytää niin pomppulinnasta, hiirten lymyputkista tai säbää pelaamasta. Hei hyppää megeen ja vietetään maailman paras hiiripäivä!

ROUVA KOIPELIINI

Minä olen Ruova Koipeliini ja asustelen Juustovuorella. Päivät kuluvat usein omissa touhuissani, yrttejä, kasveja ja puiden lehtiä keräillen – vaikka hajamielinen kun olen – välillä unohdun kukkaniitylle pidemmäksikin toviksi. Haluaisin tehdä jotakin jännittävää, mutta kun en vielä ole keksinyt, mitähän se voisi olla. Keksisitkö sinä? Haluaisin itselleni kovasti uusia ystäviä ja toivonkin, että voisin saada sinusta sellaisen. Keitetään yhdessä vaikka Ystävyysteetä. Dibidibidamdamduuuu!

Koska Hilarius Hiiri on napsinut juustokamerallaan kuvia ystävistään vuosien varrelta, esittelytekstien valokuvat ovat viitteellisiä. <3