Musikaaliesitys

HILARIUS HIIREN FESTARISEIKKAILU PEURUNKA AREENALLA KESÄLLÄ 2019!

Hilarius Hiiri on saanut kutsun Hiirifestareitten pääesiintyjäksi. Sinne on pakko päästä ja heti! Esitys! Oma soolonumero! Matka festivaalipaikalle on kuitenkin pitkä, eikä aikaa ole hiiriminuuttiakaan hukattavaksi. Vaikka Hilarius saa ystäviltään apua ja neuvoja, tulee festarimatkan aikana eteen yllätyksiä ja visaisia pulmia. Ystävysten tehdessä matkaa festarimanageri Hippu Hiiri alkaa olla huolissaan, kun esityksen päätähteä ei näy eikä kuulu. Missä Hilarius Hiiri oikein viipyy? Ehtiikö Hilarius ystävineen ajoissa perille esiintymään ja pelastamaan Hiirifestarit?!

Hilarius Hiiri ja festariseikkailu on iloinen ja jännittävä koko perheen kesäinen musikaaliesitys, jonka pyörteissä viihtyy kaikenikäiset katsojat. Esityksen kesto n. 30 min., esitykset Peurunka Areenalla 22.6.–3.8.2019* tiistaista lauantaihin klo 11 ja 15, säällä kuin säällä!

Esityksen lisäksi ohjelmassa paljon hiirimäisen hauskaa tekemistä, kuten huisi pomppulinna, metka seikkailurata, leikkialue pallomerineen, soittonurkkaus, kasvomaalauksia ja paljon paljon muuta uutta! Heitä ylävitoset Hilariuksen ja ystävien kanssa ja selfiet tietenkin messiin! Kylpylän poreisiin on aina mukava pulahtaa, laske Pohjoismaiden pisin vapaasti laskettava sisävesiliukumäki ja nälän yllättäessä, haukkaa hiirimäisen hyvää purtavaa Peurungan ravintoloissa. Peurungan lomaohjelmasta löytyy paljon hauskaa tekemistä lapsille ja koko perheelle, kerää tarrat Hilarius Hiiren lomapassiin ja ansaitset hiirimäisen yllätyksen!