Asukkaat

HILARIUS HIIRIhilarius

Moi kaikki! Voi että kun on mukavaa, kun minulla on ikioma juustokoti täällä Peurungassa. Ja arvatkaas, ystäväni Loru-Liisa ja Lauri ovat kertoneet löytäneensä jotakin todella jännittävää. Mitäköhän se voisi olla? En malta odottaa että saan sinut pian vieraaksi, nähtävää ja koettavaa on meillä varmasti paljon yhdessä. Kurkistellaan vaikka meidän hiirten kotikoloihin ja musisoidaan yhdessä Juustolavalla. Hih! Tulethan moikkaamaan minua? Toivottavasti nähdään pian! Moi mooooiiii!

HIPPU HIIRIhippu

Hei vaan! Minä olen Hippu ja myöskin hiiri, niin kuin ystäväni Hilariuskin. Kesällä on kiva touhuilla kaikkea kivaa ja syödä hiiren masu täyteen juustoa ja jäätelöä, ne ovat muuten minun suosikkiruokiakin! Olenpa hiiriaskareiltani ehtinyt tekemään myös omaa musiikkia ja opetan hittibiisini mielellään myös sinulle. Tosi tosi ihanaa tavata uusia ystäviä ja puuhata yhdessä kaikenlaista mukavaa. No mutta nyt minun täytyykin jo lähteä nakertamaan lisää juustoa, pian nähdään!

LAURIlauri

No morjens! Minä olen Lauri! Odotan sinua kovasti vieraaksi, jotta pääsemme yhdessä pistämään säbäpeliä käyntiin tai pelaamaan vaikka frisbeegolfia. Aina kun puuhiltani ehdin, esiinnyn Hilarius Hiiren jännittävässä musikaalissa. Muuten – mehän voisimme tehdä vaikkapa jännittäviä retkiä ja laulaa yhdessä tuttuja biisejä. Käydään toki myös tutustumassa ikiomaan traktoriini! Wwwruuum wwwruummm!

ROUVA KOIPELIINI

Minä olen Ruova Koipeliini ja asustelen Juustovuorella. Kesäpäivät kuluvat usein omissa touhuissani, yrttejä, kasveja ja puiden lehtiä keräillen – vaikka hajamielinen kun olen – välillä unohdun kukkaniitylle pidemmäksikin toviksi. Hei, voisin muuten avata oven hämärään huoneeseeni, tai viedä sinut mukanani jännittävään kummituskellariin. Uskallatkos tulla? Haluaisin itselleni kovasti uusia ystäviä ja toivonkin, että voisin saada sinusta sellaisen. Keitetään yhdessä vaikka Ystävyysteetä. Dibidibidamdamduuuu!