Asukkaat

HILARIUS HIIRIhilarius

Moi kaikki! Voi että kun on mukavaa, kun minulla on ikioma juustokoti täällä hiirikylässä Peurungassa. Ja arvatkaas, ystäväni Loru-Liisa ja Lauri ovat kertoneet löytäneensä jotakin todella jännittävää. Mitäköhän se voisi olla? En malta odottaa että saan sinut pian kylääni vieraaksi, nähtävää ja koettavaa on meillä varmasti paljon yhdessä. Kurkistellaan vaikka meidän hiirten kotikoloihin ja musisoidaan yhdessä Juustolavalla. Hih! Tulethan moikkaamaan minua? Toivottavasti nähdään pian kylässäni! Moi mooooiiii!

HIPPU HIIRIhippu

Hei vaan! Minä olen Hippu ja myöskin hiiri, niin kuin ystäväni Hilariuskin. Kesällä on kiva touhuilla kaikkea kivaa ja syödä hiiren masu täyteen juustoa ja jäätelöä, ne ovat muuten minun suosikkiruokiakin! Olenpa hiiriaskareiltani ehtinyt tekemään myös omaa musiikkia ja opetan hittibiisini mielellään myös sinulle. Tosi tosi ihanaa tavata uusia ystäviä ja puuhata yhdessä kaikenlaista mukavaa. No mutta nyt minun täytyykin jo lähteä nakertamaan lisää juustoa, pian nähdään!

LORU-LIISA

Hei kaikki ystävät! Minusta on hurjan hauskaa viettää kesä yhdessä Hilariuksen ja muiden ystäviemme kanssa – ja toki kutsua sinut mukaan touhuihimme! Keksitään yhdessä kaikkea kivaa ja hauskaa tekemistä. Mehän voisimme vaikka leikkiä ja laulaa isolla porukalla, tai suunnitella vaikka oman tanssiesityksen! Meillä on Hilariukselle muuten luvassa SUURI yllätys… mutta paljastetaan se vasta hiirimusikaalissa, jota hiiremme odottaa muuten jo kuumeisesti. Tervetuloa Hilarius Hiiren kylään!

LAURIlauri

No morjens! Minä olen Lauri, hiirikylän mukava kaveri! Odotan sinua kovasti vieraaksi kyläämme, jotta pääsemme yhdessä pistämään säbäpeliä käyntiin tai pelaamaan vaikka frisbeegolfia. Aina kun hiirikylän puuhiltani ehdin, esiinnyn Hilarius Hiiren jännittävässä musikaalissa. Muuten – mehän voisimme tehdä vaikkapa jännittäviä retkiä kylässämme ja laulaa yhdessä tuttuja biisejä. Käydään toki myös tutustumassa ikiomaan traktoriini! Wwwruuum wwwruummm!

ROUVA KOIPELIINI

Minä olen Ruova Koipeliini ja asustelen Juustovuorella, aivan hiirikylän kupeessa. Kesäpäivät kuluvat usein omissa touhuissani, yrttejä, kasveja ja puiden lehtiä keräillen – vaikka hajamielinen kun olen – välillä unohdun kukkaniitylle pidemmäksikin toviksi. Hei, voisin muuten avata oven hämärään huoneeseeni, tai viedä sinut mukanani jännittävään kummituskellariin. Uskallatkos tulla? Haluaisin itselleni kovasti uusia ystäviä ja toivonkin, että voisin saada sinusta sellaisen. Keitetään yhdessä vaikka Ystävyysteetä. Dibidibidamdamduuuu!

VAHVA-VILLEvahvaville

Moiks! Mä oon slimmi, timmi ja kingi – siis Vahva Ville! Mä kuljeskelen hiirikylän raitteja ja slaidaan ramppia mun rulliksella. Mulla on muuten pari kivaa lautaa, joilla Laurikin treenaa ahkerasti. Mun juttuja on musiikki ja räppi ja riimit ja rytmit. Mä oon päässy messiin hiirikylän musikaaleihin Hilarius Hiiri ja Sirkusseikkailu sekä Kellaribändi, ja täytyy muuten sanoo et mä viihdyn lavalla aikaas hyvin! Mä oon muuten suunnitellu pari hyvää räppituokioo ja leikkihetkee ja opettanu niitä Laurille ja Loru-Liisallekin. Tuuhan messiin ja tutustu hiirikylän meininkii!

VAHVA-VIIVIvahvaviivi

Heips! Mun nimi on Viivi ja kaikki hiirikylän asukkaat on mun hyvii frendei. Vahva-Ville on opettanu mua skeittaamaan ja yhdessä Villen kanssa ollaan sävelletty myös paljon uutta musaa teidän kaikkien lauletavaks ja soitettavaks. Mä oon aika menevä tyttö, välillä pyörin hiirikylässä ja välillä reissaan kauempanakin, tai lautailen kylän liepeillä. Oon muuten Villen kanssa esiintynyt muutamassa Hilariuksen musikaalissa ja se jos mikä on ollu tosi nastaa! Hyppää messiin ja tuu moikkaa Hilariusta ja ystäviä. Yläfemma!